Un tros de paper

Reflexions, pensaments nus, muts, disfresats, sincers, optimistes i pesimistes.La vida, l'amor, la mort, l'oblit, les paraules, la comunicació, la traïció, l'humà, el shock amb la realitat, el futur, el passat, la bogeria reflexions, pensaments nus, muts, disfresats, sincers, optimistes i pesimistes.La vida, l'amor, la mort, l'oblit, les paraules, la comunicació, la traició, l'humà, el shock amb la realitat, el futur, el pasat, la bojeria

21/9/09

Teranyines, unes més fortes, altres més dèbils. Teranyines que es cicatritzen en un instant i resisteixen els vents; teranyines de joguina evaporades per una sola gota de suor. Una mirada pot ser l’indicatiu de la seguretat de la teranyina.

Hi ha aranyes que cusen fluix, aranyes que cusen fort, però sempre treballen, les seves potetes, per procurar una teranyina més forta. No saben que a vegades el resultat depèn del clima.

Filets, filets en ordre d’atzar però ben estructurats, fils que ens mantenen, que ens atrapen, que si no existissin moriríem. Teranyines que ens mantenen en vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada