Un tros de paper

Reflexions, pensaments nus, muts, disfresats, sincers, optimistes i pesimistes.La vida, l'amor, la mort, l'oblit, les paraules, la comunicació, la traïció, l'humà, el shock amb la realitat, el futur, el passat, la bogeria reflexions, pensaments nus, muts, disfresats, sincers, optimistes i pesimistes.La vida, l'amor, la mort, l'oblit, les paraules, la comunicació, la traició, l'humà, el shock amb la realitat, el futur, el pasat, la bojeria

7/12/09

L'estat d'ànim: subtil, variable, massa vulnerable. Ve a nosaltres al llevar-nos, quelcom xic al passar les hores el fa canviar, anar evolucionant. I de sobte una subtil i irreal felicitat es transforma en una sospitosa desconfiança. Pot ser l'esperar alguna cosa d'algú, i que no s'hagi produït, és el petit detonant. Segurament tot serà producte de la pròpia ment i la preocupació és infundada, però aquesta petita ximpleria ha aconseguit, malauradament, canviar el teu estat d'ànim.

 

Sí, som així de vulnerables… sembla com si no ens agradés estar bé. Simplement confiar... i no ja en els altres, sinó en nosaltres mateixos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada