Un tros de paper

Reflexions, pensaments nus, muts, disfresats, sincers, optimistes i pesimistes.La vida, l'amor, la mort, l'oblit, les paraules, la comunicació, la traïció, l'humà, el shock amb la realitat, el futur, el passat, la bogeria reflexions, pensaments nus, muts, disfresats, sincers, optimistes i pesimistes.La vida, l'amor, la mort, l'oblit, les paraules, la comunicació, la traició, l'humà, el shock amb la realitat, el futur, el pasat, la bojeria

10/6/10

La generació dels pares divorciats: nens que ara estan a primària, o a la llar d'infants i que a la seva realitat el més comú és tenir dues cases, dues famílies. Però no les cases amb piscina per anar de vacances, que tots hem somiat alguna vegada: dues habitacions que mai acabarà de sentir seves perquè farà la maleta 4 cops al mes. Nens que creixen i es faran adults amb la certesa que en el món real Disney està antiquat, i que només creuran en relacions inestables.
O pot ser no, pot ser reaccionen a temps per ser revolucionaris i trobar un amor per a tota la vida.
Però en tot cas, nens que s'acostumen a preguntar: tu amb qui vius? I que saben que la resposta a aquella pregunta pot variar en qüestió de dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada